Perheen WhatsApp-ryhmässä oli ollut ulkopuolinen salajäsen – henkilöllisyys paljastui

Olisi aika pelottavaa, jos huomaisi vasta kuukausien jälkeen, että joku on nähnyt kaikki perheen kesken vaihdetut WhatsApp-viestit.

Näin kävi eräälle perheelle, joiden WhatsApp-ryhmässä oli ollut sinne kuulumaton jäsen peräti puolen vuoden ajan. Tästä kerrotaan Mirror-lehdessä. Mutta miten tämä oli mahdollista?

Mies, joka tunnetaan Twitterissä käyttäjänimellä @Jonnohopkins, kertoi tästä erikoisesta tilanteesta. Kun hänen siskonsa pyysi, että heidän isänsäkin lisättäisiin heidän perheensä WhatsApp-ryhmään, hän ihmetteli, että siellähän isä oli ollut jo puolen vuoden ajan nimellä Dad eli isä.

Kun mies katsoi tämän ”isän” puhelinnumeroa, hän huomasi, että se ei ollut hänen isänsä numero.  Hänen isänsä oli tänä aikana kysellyt asioista, joista oli jo puhuttu tässä ryhmässä. Mies on pyytänyt isää lukemaan WhatsApp-ryhmästä mitä asiasta oli keskusteltu, mutta isä oli ihmetellyt, että onko hän tässä ryhmässä. Mies oli pistänyt tämän sekoilun isän vanhuuden piikkiin.

Kun mies selvitteli, että kuka tämä ryhmän isä oikein on, oli hän hoksannut, että kyseessä oli putkimies nimeltään Peter, joka oli käynyt heillä korjaamassa pesukoneen. Peter ei ollut koskaan sanonut ryhmässä mitään. Ehkä hän ei ollut edes huomannut koko ryhmää, vai olikohan? Se varmasti vasta kauhistuttaakin tämän perheryhmän muita jäseniä.

Peter on nyt poistettu ryhmästä.

Lähde: Mirror


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.