Mies makaa sohvalla ja katselee telkkaria. Samalla hän syö pähkinöitä heittämällä pähkinän ilmaan ja nappaamalla sen sitten suuhunsa.

Kun jälleen pähkinä on ilmassa, telkusta tulee mainos, joka kiinnittää miehen huomion. Kun mies kääntää päänsä telkun suuntaan, putoaa pähkinä suoraan hänen korvaansa.

Pähkinä putoaa juuri sopivassa kulmassa ja menee aika syvälle korvaan eikä mies sitä saa paksuilla sormillaan pois. Hän pyytää vaimoltaan apua, koska tällä on pienemmät sormet. Vaimokaan ei saa pähkinästä otetta vaan se vajoaa vielä syvemmälle miehen korvaan. He miettivät, mitä tehdä ja ainut vaihtoehto oli lähteä lääkäriin.

Juuri kun he olivat lähdössä ulos, tulee sisään perheen 18-vuotias tytär uuden poikaystävänsä kanssa. Lyhyen esittelyn jälkeen poikaystävä sanoo, että ehkä hän voi auttaa. Poika laittoi etu- ja keskisormensa miehen sieraimiin ja pyysi tätä puhaltamaan voimakkaasti nenäänsä.

Kun mies tekee niin, menee paine korviin ja heittää pähkinän ulos – POKS-

Jälkeenpäin mies ja vaimo juttelivat, että olipas siinä kekseliäs ja viisas poika. Vaimo mietiskeli, että mikähän siitäkin tulee isona, johon mies: ”Sormien hajusta päätellen, vävy!”