Nainen oli kokenut erikoisen kokemuksen, koska ei sitä ihan joka päivä näe omaa autoa mehiläisten valtaamana.

Ne olivat kuitenkin auton ulkopuolella, mutta ei sellaisella autolla silti voi lähteä ajamaan. Ehkä osa pääsisi auton sisälle jollakin tavalla. Mutta onneksi nainen oli saanut apua. Tämä mies taisi olla mehiläiskuiskaaja, koska ei ollut moksiskaan tehtävästään.

Mies teki jotain sellaista, jonka jälkeen jokainen tietää todella hyvän niksin, että miten suuren määrän mehiläisiä saa ajettua pois. Mies kaivoi esille pesän kuningattaren ja laittoi sen puiseen mehiläisille sopivaan pesään. No muuthan tietysti seuraavat kuningatarta.

Miehen piti kuitenkin saada mehiläiset liikkeelle, jota ei kannata jokaisen mennä tekemään. Katso tämä video ja näet tämän uskomattoman teon. Video aukeaa myös, kun klikkaat tästä.