Tällaisia ystävänpäivän kortteja et ole ennen nähnyt ‒ lähtevätkö toteutukseen?

Ystävänpäivä, tuo sydämien, suklaan, korttien ja ravintolaillallisten luvattu juhla, on juuri tänään sunnuntaina 14. helmikuuta. Varsinkin Suomessa on ollut jatkuvaa kiistaa siitä, onko ystävänpäivä ystävyyden vai rakkauden juhla. Onhan juhlan alkuperäinen nimi Valentine’s Day ja varsinkin esimerkiksi Yhdysvalloissa kyse on rakastavaisten juhlapäivästä. Vaikka Suomessa juhla on käännetty ystävänpäiväksi, taitavat erityisesti naiset silti odottaa kukkia ja korttia kumppaniltaan. Eivätkä miehetkään pistä takuulla pahakseen, jos heitä muistetaan.

Nykyisin juhlatervehdykset tulevat liian usein sähköisessä muodossa, vaikka mikään ei edelleenkään päihitä korttia, joka kolahtaa postiluukusta käsin kirjoitetun viestin kera. Vielä parempi, jos koko kortti on tehty itse! Netistä ja askarteluliikkeistä löytyy lukuisia ideoita kortteihin ja niiden teksteihin, mutta modernin miehen tai naisen suuhun kaikki ne kuluneet fraasit eivät vain sovi. Varsinkin jos et ole ruusunpunaisen romanttinen ihminen, et halua sellaista leikkiä edes ystävänpäivänä. Tarvitset romanttisen eleen, joka kuitenkin edustaa omaa maanläheistä tyyliäsi! Kokosimme alle aivan uudenlaisia ideoita. Tällaisia ystävänpäivän kortteja et ole ennen nähnyt ‒ lähtevätkö toteutukseen?

Tällaisia ystävänpäivän kortteja et ole ennen nähnyt ‒ lähtevätkö toteutukseen?

Tässä kortissa ei ainakaan liikaa söpistellä!

Tällaisia ystävänpäivän kortteja et ole ennen nähnyt ‒ lähtevätkö toteutukseen?

Kortin saajan ei ainakaan tarvitse miettiä, onko kortin antajalla jotain muutakin mielessään. Sen voi lukea suoraan kortista! Ei pelejä eikä vinkkejä, vaan suoraan asiaan.

Tällaisia ystävänpäivän kortteja et ole ennen nähnyt ‒ lähtevätkö toteutukseen?

Onkohan maanläheisyys viety tässä kortissa vähän liian pitkälle?

Hei, tyydyn sinuun! Romanttista? Toivottavasti kortin sisällä on hippu romantiikkaa.

Sellaiselta tyypiltä, joka ärsyyntyy muista helposti, tämä tunnustus voi olla todella suuri ja arvokas.

Oi, mitä runoutta! Katsokaa tuota ilmettäkin, nyt on flirttailu käynnissä.

Avioliitossa tarvitaan sitä huumoria toden teolla.

Voihan omat halut toki näinkin ilmaista!

Entä jos lähettäisit molemmat?

Kortin saajan pitää ehkä kurkata kortin sisäsivuille tunnistaakseen tämän ystävänpäiväkortiksi.

No sitten rakastat kyllä todella paljon!

Muistakaa Valentinukset, että jos mielitte saada korttinne ajoissa perille, ne tulisi toimittaa mielitiettyjen postilaatikoihin jo tänään. Yllä olevien kaltaiset kortit ovat tosin niin mieleenpainuvia, että haluatte antaa ne ehkä sittenkin kasvotusten ‒ kortin saajan ilme on takuulla ikimuistoinen. Nämä ystävänpäiväkortit eivät todellakaan päädy roskakoriin, joten kannattaa laittaa toteutukseen! Vielä ehdit värkkäämään, jos olet kätevä käsistäsi!

 

 

Lähde.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.