Eikö tunnukin ärsyttävältä, jos joku tulee esimerkiksi kaupassa liian lähelle eli sinun oman henkilökohtaisen tilasi sisälle?

Kokeilepa tätä ideaa, jossa muut eivät pääse sinua liian lähelle. Kyseessä on mekko, jonka sisällä on kehikko. Tämä kehikko on yhtä leveä kuin alue, joka on ympärilläsi niin turvallisen suuri, että muut eivät pääse sinua liian lähelle esimerkiksi tartuttamaan sinuun koronan.

Jos vanhojentansseja päästää jossain vaiheessa tanssimaan, tällainen mekko olisi siihenkin tarkoitukseen oikein kätevä. Tanssiessa tulee helposti osuttua liian lähelle muita tanssijoita, mutta silloin ei, jos tanssii tällaisessa mekossa. Edes tanssipari ei pääse liian lähelle. Ja toki tällä mekolla kannattaa tanssia muissakin tilanteissa.

@crescentshay

making a 12ft social distancing dress, part 2! yall it took a MONTH to make, but here’s the skirt, bodice and the finished 12ft dress!! #diy #fashion

♬ Marlboro Nights – Lonely God

Voit katsoa koronamekon ohjeen myös täältä.