Foo Hua -niminen Wanneroossa Australiassa sijaitsevat ravintola oli keksinyt laittaa ruokalistaansa mukaan saamiaan asiakasarvosteluja.

Aika hyvä idea, mutta samalla myös erittäin hauska, ainakin asiakkaiden mielestä. Tästä uutisoi Mirror. Joko listan tehnyt ei osaa kunnolla englantia, tämä oli vahinko tai tämän piti olla oikeastikin huvittava ruokalista. Nimittäin mukana ei ole vain hyviä arvosteluja. Osassa haukutaan mm. ravintolan hidasta palvelua tai ruokaa, joka ei ollut ihan sitä mitä oli tilattu.

Kehujakin oli seassa.

Joku oli kuitenkin arvostelun mukaan joutunut odottamaan ruokaansa tunnin ja kyseli ruuan perään. Yksi arvosteluista viittaa siihen, että englannin kieli olisi ollut tarjoilijalla ruosteessa. Hän nimittäin oli tilannut paistettua riisiä ilman rapuja, mutta olikin saanut ekstra-annoksen rapua riisien seassa.

Yksi vitsikin löytyi seasta: ”Ruoka 5 tähteä, palvelu 5 tähteä, mutta miksi annoin vain yhden tähden? Siksi, koska voin tehdä niin.”

Näet täältä miltä tämä hauska ruokalista näyttää. Katso mitä muita hauskoja arvosteluja se sisältää.