Nyt kun tuota lunta on tuprutellut aika paljon, on autokin voinut hautautua lumen alle.

Ehkä et ole vielä keksinyt, että miten saisit sen sieltä lumikinoksesta pois. Ajattelitko, että odotat kevääseen, jolloin aurinko sulattaa lumen ja autosi tulee sieltä lumen alta ihan itsekseen esille?

Auto on kätevä väline, jos pitää käydä jossakin kaukana, eikä sinne pääse julkisilla kulkuvälineillä. Välillä on niin kylmäkin, että pyöräilykään ei innosta. Siksi se auto olisi ihan kiva saada käyttöön myös talvisin.

Ei hätää, koska nyt on saatu ohjeet siihen, kuinka auton saa kaivettua esille lumen alta. Katso tämä alla oleva video, jossa esitellään tarkoin ne vaiheet, jotka tarvitaan, jotta auto saadaan pois kinoksen sisältä.

How to dig your car out of snow safely and efficiently

Videon saa auki myös tästä.