Jos sinulla on vauva, saa tästä hyvän säästövinkin. Tulet säästämään tämän vinkin avulla satoja euroja.

Olet ehkä ehtinyt ostamaan vauvallesi jo paljon leluja. Nyt lopeta tämä turha tuhlaaminen heti siihen paikkaan. Vauva ei niistä leluista välitä. Katso tämä alla oleva video, jossa on yksi todiste siitä.

Videossa vauva saa valita leluversion ja oikean version väliltä olevia asioita. Lelut eivät näytä kiinnostavan vauvaa lainkaan. Esimerkiksi värikästä leikkikaukosäädintä vauva ei edes vilkaise, vaan valitsee mustan oikean kaukosäätimen. Sama tapahtuu myös esimerkiksi matkapuhelimen kohdalla, jolloin taas leluversio jää valitsematta.

Videon saa auki myös tästä.

@austingeter

If you have a baby, don’t waste your money on toys 😂 they just want regular household items. 😂😂😂 @charliegeter #fyp #babiesoftiktok #dadsoftiktok

♬ original sound – austingeter