Nainen löysi lomakuvistaan uskomattoman tapahtuman – kuvaa on nyt levitetty kulovalkean tavoin

Lomalla tulee räpsittyä kuvia, joita tulee katsottua tarkemmin ehkä vasta kotona.

Näin teki myös Mae Archie New Yorkiin tehdyn matkansa jälkeen. Yksi kuva kuitenkin muutti hänen koko elämänsä, josta kerrotaan Mirror-lehdessä. Siinä hän on kävelemässä suojatien yli ja katsoo taakse kohti kameraa. Hän on juuri käynyt New Yorkissa olevassa The Beatlesin näyttelyssä.

Mae kertoo olevansa Beatles-fani. Siksi tämä tapahtuma vaikutti häneen todella voimakkaalla tavalla. Mutta, kun hän kertoi siitä TikTok-palvelussa videon kautta, se oli näköjään muidenkin mielestä todella erikoinen sattuma. Hän ei huomannut sitä itsekään kuin vasta kotona katsellessaan lomalla ottamiaan kuvia.

No mikä tästä kuvasta tekee niin erikoisen? No se, että suojatietä on ylittämässä samaan aikaan myös Beatlesin Sir Paul McCartney. Vaikka kyseessä ei ole mikään Abbey Road, on tämä silti erikoinen yhteensattuma, kun Mae oli vielä juuri käynyt aiheeseen liittyvässä näyttelyssä. Hän oli ollut katsekontaktissa McCartneyn kanssa, mutta oli sillä hetkellä vain miettinyt, että miten mies näytti niin tutulta.

Tällä videolla on jo yli 50000 katselukertaa!

Nyt Mae on todella kuuluisa itsekin!

Videon saa auki myös tästä.

@maebe.later

featuring archie or mccartney? @paulmccartney #CleanTok #paulmccartney #beatles #music #famous #like #comment #share #follow #fyp#SeaShanty #abbeyroad

♬ original sound – hey… 69 😂

Lähde: Mirror


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta