Näyttäähän tässä videossa ihan hauskaa olevan. Siinä Mongoliassa sijaitsevan päiväkodin lapset hoitajineen tekevät lumeen sokkelon.

Tämä video näyttää hauskalta myös sen takia, koska kaikilla lapsilla on päällään samanlaiset oranssit takit. He näyttävät siksi vähän muurahaiskeossa vaeltavilta muurahaisilta. Välillä näyttää siltä kuin video olisikin kuvaa matopelistä.

Tällaista on varmasti tehty suomalaisissakin päiväkodeissa, mutta ilman samanvärisiä vaatteita. Toinenkin ero löytyy. Tuskin täällä lapset jaksaisivat tehdä tätä samaa puolta päivää. Tämän mongolialaisen päiväkodin hoitajat halusivat lasten nauttivan luonnon kauneudesta, joten siksi he käyttivät tämän lumisokkelon rakentamiseen puoli päivää. Se on silti pitkä aika, vaikka maisemat olisivat kuinka mahtavat.

Voit avata videon auki tästä alta tai klikata sen auki tästä. Jaksatko edes katsoa videota loppuun, vaikka nämä lapset jaksoivat vaeltaa pitkin sokkeloa tuntien ajan?