Miten tämä ei ole kenelläkään tullut mieleen vasta kuin nyt. Nimittäin se, että jäätelötikuista voi tehdä pianon.

Nyt tässä videossa nähdään sellainen, ja kuullaan miltä sen soitto kuulostaa. Kuinkahan helposti tikut katkeavat, kun niitä painellaan? Noniin heti piti miettiä näin negatiivisia asioita, vaikka Sketsi.net on huumorisivusto.

Toivotaan, että tämä jäätelötikkupiano ei mene heti rikki ja sen soitosta saadaan nauttia mahdollisimman pitkään. Mutta onneksi maailmasta eivät jäätelöt tikkuineen lopu kesken. Syö vain lisää jäätelöä, jos tarvitaan uusia tikkuja.

*Pianon tikut näyttävät ainakin Suomessa myytävien mehu- ja suklaajäätelöiden tikuilta. Tämän videon yhteydessä kuitenkin puhuttiin mehujäätelöiden tikuista. No puutikkuja nämä ainakin ovat.

Videon saa auki myös tästä.

https://www.youtube.com/watch?v=TgUXP63yWkc&feature=emb_logo