Haiden sekaan ei moni uskaltaisi mennä sukeltamaan.

Onneksi joku sentään uskaltaa, koska haitkin tarvitsevat välillä apua. Tässä videossa on nainen, jota voisi kutsua haikuiskaajaksi, koska hän sukeltaa haiden keskellä eivätkä hait nappaa hänestä palasta. Syy siihen, miksi nainen haluaa sukeltaa haiden sekaan, on todella hyvä syy.

Nainen auttaa näitä suuria meren jättejä siten, että hän poistaa niistä kalastajien koukkuja. Onneksi joku sen uskaltaa tehdä, jotta hait eivät kärsi. Tähän mennessä nainen on poistanut jo yli 300 koukkua haiden suista ja muista kohdista, joihin nämä terävät koukut ovat kiinnittyneet. Tätä tehtävää on jännittävää ja samalla viihdyttävääkin seurata, ku se onnistuu niin hyvin.

Tässä alla on video, jossa nainen tekee tätä tärkeää työtään. Videon saa auki myös tästä.