Naisen piparkakkutalossa asusteli yllättävä asukas – tätä sinäkin olisit säikähtänyt!

Piparkakkutaloja tehdään nyt urakalla, koska joulu on jo lähellä.

Australiassa asuva, Katie Gompertz, ei tehnyt piparkakkutaloaan itse, vaan osti sen valmiina kaupasta. Mutta talossa olikin jo asukas, jonka hän kotonaan huomasi. Hänen oli tarkoitus näpsäistä talosta pieni palanen, jonka hän söisi teen kera. Mutta se jäi tekemättä, koska hän huomasi talon sisällä olevan hämähäkin.

Australiassa elää paljon hämähäkkejä, mutta tämän piparkakkutalon asukkaana oleva hämähäkki ei ole sielläkään kovin yleinen.

Piparkakkutalossa asusteleva hämähäkki oli erittäin suuri jahtihämähäkki. Eikä se ollut piparkakkutalossa edes yksin, vaan se oli ehtinyt munimaan sinne uusia tulokkaita. Katie ei ollut itse tästä asukkaasta kovin mielissään, mutta hänen 6-vuotias tyttärensä piti piparkakkutalon asukasta mahtavana asiana.

Katie laittoi piparkakkutalon ulos ja toivoi, että hämähäkki lähtisi sieltä takaisin luontoon, jonne se kuuluu. Tämän tapahtuman jälkeen Katie aikoo tehdä piparkakkutalonsa itse, jotta tällaisia sala-asukkaita ei tulisi enää mukaan kaupasta kotiin.

Käy katsomassa (jos uskallat) täältä kuvaa tästä suuresta hämähäkistä, joka asusteli Katien piparkakkutalossa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.