Miksi Kevin unohdettiin yksin kotiin? – nyt tähän osataan vihdoinkin vastata

Tässä on vihdon vastaus, jota olemme kaikki odottaneet. Kyseessä on Yksin kotona -leffa, jossa pieni poika nimeltään Kevin McCallister unohdetaan yksin kotiin. Muu perhe lentää jouluksi Pariisiin. Perheen äiti tajuaa vasta lentokoneessa Kevinin jääneen matkasta.

Monet sarjan fanit ovat miettineet jo 30 vuoden ajan, että miten tällainen unohdus on mahdollista. Nyt joku on katsonut sarjan erästä kohtausta vähän tarkemmin. Siitä löytyy tähän aika hyvä vastaus. Kohtauksessa perhe istuu pöydän ääressä, joka on täynnä pitsoja. Kevin ja hänen veljensä saavat pöydän ääressä aikaiseksi melkoisen sotkun.

Perheen isä siivoaa pöydän ja heittää pöydällä olevat lautasliinat roskiin. Hän erehtyy heittämään roskiin samalla myös Kevinin lentolipun. Joku kertoo nähneensä leffan noin 50 kertaa, eikä ole tätä tapahtumaa siltikään huomannut.

Perheessä on monta lasta, joten ehkä lentolippuja ja lapsia laskiessa vanhemmat vain huolehtivat, että jokainen lapsi sai lentolippunsa. He saattoivat vain laskea, että heillä oli mukana sama määrä lippuja kuin lapsia.

Onhan tämä jonkinlainen syy sille, että oman lapsen voi unohtaa kotiin, kun itse lentää toiselle mantereelle. Mutta jos olet nähnyt tämän leffan jatko-osat, näille tunareille käy näin vielä uudelleenkin moneen kertaan.

Tässä alla videonpätkä leffasta, jonka saat auki myös tästä.

Lähde: Cosmopolitan


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.