Mies kyllästyi ajoteillä oleviin kuoppiin – täytti ne itse hupaisalla tavalla

Kuopat ajoteillä ovat tympeitä. Ne voivat rikkoa autosta esimerkiksi renkaat, kuten tälle Massachusettsissa asuvalle miehelle, nimeltään Kevin Martin, kävi. Hän oli noutamassa illallistaan autollaan. Matkan aikana hän ajoi vahingossa monen tiellä olevan kuopan päältä, jolloin hänen autoonsa tuli vaurioita useamman sadan dollarin edestä.

Martin oli valittanut kuopista jo aiemmin, mutta niitä ei ollut korjattu. Hän kertoi tietävänsä, että ei ole suinkaan ainoa, jonka auto on rikkoutunut näiden kuoppien takia. Tämä todellakin vei hänen joulumielensä mennessään.

Mutta Martin keksi oivan keinon, joka lopulta johti kuoppien täyttämiseen. Koska joulu on jo lähellä, istutti hän kuoppiin pienet joulupuut. Kuusista ei ollut kyse, mutta jonkinlaisilta joulupuilta, joihin hän laittoi vielä punaiset joulukoristeet. Istutuksen jälkeen kuopat käytiin pian täyttämässä, joten tämähän keino toimi.

Tämä lopulta hyvä uutinen kerrottiin Yahoo -sivustolla. Käyhän katsomassa sieltä, miltä kuopat näyttivät, kun niihin oli istutettu joulupuut.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.