Joulupukki veti 16 500 kilon painoista rekeä perässä – lue mistä oli kyse

Otsikossahan ei oikeastaan ole mitään ihmeellistä, koska joulupukin reki taitaa painaa usein vieläkin enemmän. Onhan se täynnä joululahjoja, joita joulupukki jakaa kaikille kilteille lapsille. Mutta se tietty on ihmeellistä, että mikseivät porot vedä sitä perässään, vaan joulupukki.

Tässä on kuitenkin kyse feikkijoulupukista, joksi Kevin Fast oli pukeutunut yrittäessään päästä ennätyksellään Guinness World Records 2021 -listaan. Ja sehän onnistui eli hän on nyt vetänyt perässään niin painavaa rekeä, jollaista kukaan muu ei ole vielä kyennyt tekemään. Se painoi huikeat 16 500 kiloa.

Kevin kertoi tämän olleen yksi hänen elämänsä kohokohdista. Hän kertoi rakastavansa harjoittelua ja tämä ennätyksen rikkominen tuntui hänestä palkinnolta kovasta urakasta.

Tästä iloisesta uutisesta kerrottiin mm. Indian Express -sivustolla.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.