Kun Nottinghamissa asuva 53-vuotias isoäiti, Carolyn Hallam, osti kirpparilta jouluneuleen, ei hän arvannut millaiseen hässäkkään se lopulta johtaisi. Neule maksoi vain muutama kymmenen senttiä. Kuvien perusteella se näyttäisi olevan hyvässä kunnossa, vaikka olikin lähes ilmainen.

Pian Carolyn kuitenkin huomasi, että neuleessa oleva porot olivat asennossa, joka ei sovi lasten silmille. Neule olikin jonkun pervon tekemä. Vai olikohan joku neulonut siitä vahingossa sellaisen? Sekin olisi silti törkeä temppu, jos olisi laittanut sen siksi myyntiin eli vahingon kiertämään.

Carolynin tytär Abigail jakoi neuleesta kuvan sosiaalisessa mediassa. Siitä tuli heti viraalihitti, joten siksi myös Sketsi.net on tätä uutista tässä jakamassa.

Carolyn on töissä alakoulussa. Onneksi hän hoksasi katsoa neuletta vähän tarkemmin ennen kuin ehti pistää sen töihin päällensä. Olisi siinä saanut oppilaille selittää, että mitä neuleessa olevat porot oikein hommaavat.

Käyhän katsomassa täältä, että miltä tämä joulun törkein neule oikein näyttää, koska Sketsi.netissä ei tuollaisia pervoja kuvia julkaista.

Lähde: Heart