Feissarimoka: Tiina voisi ensin opetella kirjoittamaan ennen muiden arvostelemista

Kuva: Feissarimoka

Moka se on sekin, kun ei ole opetellut kirjoittamaan. Tiinalla on periaate, että hän ei halua oppia kirjoittamaan. Tämä on vielä kaiken lisäksi Feissarimoka.

Tiina haluaa kertoa meille jotain. Vaikuttaa siltä, että hän ei pidä siitä, että lapset saavat liian kalliita joululahjoja. Tämä on vain arvaus, koska Tiinan teksti ei näytä olevan täyttä suomen kieltä ja sitä on vaikea lukea ja ymmärtää.

Ehkä lapset saavat joululahjoja kiitoksena siitä, kun ovat olleet koulussa ahkeria. Tiina ei ole ollut, koska ei osaa kirjoittaa. Ehkä Tiina jäi taas kerran ilman joululahjoja. Voi Tiina, päästä periaatteistasi irti, käytä välimerkkejä ja opettele kirjoittamaan, niin saat sinäkin joululahjoja.

Kuva: Feissarimoka


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.