Taas on yksi tatuointi ylittänyt uutiskynnyksen. Kyseessä ei ole silti tämä myös juuri paljastettu tatuointi, joka sijaitsee David ja Victoria Beckhamin pojan, Brooklynin niskassa. Siitäkin voisi olla tässä kyse, mutta mitään iljettäväähän siinä ei tietysti ole, että tatuointi sijaitsee niskassa ja kyseessä ovat silmät, jotka muistuttavat tämän herran tämänhetkisen tyttöystävän silmiä. Jos pari eroaa, ehkä silmiin voi lisätä vähän meikkiä, jotta ne näyttäisivät jonkin toisen naisen silmiltä. Näet tatuoinnin, kun klikkaat tästä.

Tämä toinenkin tatuointi, josta tässä nyt on oikeasti kyse, on myös vähän söpö, ainakin ajatuksena. Kyseessä on isä, joka halusi tatuointiin lapsiensa nimet kakkapökylöiden kuvien viereen. Niin luit ihan oikein eli syntymäaikojen sijaan lasten nimien yhteydessä on kuva kakasta.

Kakkojen ympärille on tatuoitu myös kärpästen kuvia, koska niitähän lentää kakkakasojen päällä. Tästä, melkein jopa lannan hajun nokkaan tuovasta tatuoinnista, kertoi eräs Reddit -palvelun käyttäjä.

Lähde: Reddit