Mies maalasi talon sateenkaaren väreillä – tästä tietämätön vaimo saapui kotiin ja…

Tämän jutun otsikko voisi olla vitsin alkuosa, mutta kyseessä on todellinen tapahtuma. Tästä uutisoi Metro -uutissivusto.

Talossa asuu naimisissa oleva pariskunta eli Karen ja hänen miehensä Mike. Karen oli palannut juuri muutaman yön visiitiltä tyttärensä perheen luota. Sillä aikaa Mike oli halunnut tehdä jotain suurta, jolla yllättää vaimonsa.

Kuvissa vaimo ei näytä kovin tyytyväiseltä. Ei ihme, koska Mike on keksinyt niin huonon yllätyksen, että kukaan tuskin voisi tulla sellaisesta iloiseksi. Ainakaan, jos ei ole todella erikoinen tyyppi, joka pitää sateenkaaren värisestä talosta.

Loma vaimosta oli todellakin innoittanut Mikea tekemään jotain typerää. Hän ei sitä näin ajatellut, vaan idea oli hänestä mitä parhain. Katso nyt tätä talon kuvaa. Aivan kauhean räikeä. Jo yksikin väri noista sateenkaaressakin nähtävistä väreistä olisi ollut liikaa. Mutta Mike oli käyttänyt niistä jokaista.

Mike pystyi kuitenkin kertomaan erittäin hyvän syyn tälle idealle. Pariskunta oli nimittäin ihaillut Portugalin reissullaan värikkäitä taloja. Hän ei kuitenkaan ymmärtänyt, että ei Karen silti omaan taloaan halunnut sellaiseksi.

Tämä pariskunta kyllä sopii hyvin yhteen, koska nyt Karen jo pitää tästä heidän värikkäästä talostaan. Aika nopea mielenmuutos. Moni vaimo taitaisi laittaa miehensä maalikauppaan ostamaan oikean talovärin sekä maalisudin ja pyytäisi miestään pitämään töistä lomaa, jotta talo saisi nopeasti uuden maalipinnan.

Mike kertoi vielä toisenkin syyn tälle värivalinnalle. Eri värit edustavat heidän perheenjäseniään. Karen taisi saada väreistä vaaleansinisen, koska sen on hänen lempivärinsä.

Katso kuvat talosta ja pariskunnasta täältä.

Lähde: Metro.co.uk


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.