Jos ihmiset juoksisivat kävelemisen sijaan, kävisi siinä näin huonosti – katso tästä video

Joskus voi tuntua, että joku kävelee aivan liian hitaasti, eikä ohikaan pääse tietysti juuri siinä kohdassa. Tilanne on tympeä esimerkiksi ruokakaupassa, jossa on kapeat hyllyvälit, ja itsellä on tarkoitus käydä kaupassa nopeasti.

Mutta mitä jos ihmiset eivät koskaan kävelisi, vaan siirtyisivät paikasta toiseen vain juosten? Kukaan ei olisi silloin edessä hidastamassa. Mutta ehkä me tottuisimme siihen ja se hidastelija olisikin se, joka juoksisi hitaammin kuin muut.

Myöhästyisikö kukaan silloin enää bussista? Jäisikö lenkillä käynti turhaksi? Kukaan ei enää myöhästyisi mistään. Jos aina pitäisi juosta pää kolmantena jalkana, olisi aina hiki. Ei kiitos, ei tällaista hielle haisevaa maailmaa kaipaa. Kaikki kivalta näyttävät kengätkin vaihtuisivat rumiin lenkkareihin.

Tässä alla olevassa videossa näytetään miltä se näyttäisikään, jos paikasta toiseen siirryttäisiin tavalla, joka sopisi paremmin, vaikka pikajuoksukisaan. Videon saa auki myös tästä. Videossa vesikään ei pysy lasissa, joten ei tämä tyyli toimisi senkään puolesta.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.