Nainen, oletko kuullut näitä valheita mieheltä? Miehet tunnustavat!

Satuitko jopa kuulemaan niitä eilen illalla tai tänään aamulla, jos olit ulkona juhlimassa ja tapasit uuden tyypin?

Miehet, ja mikseipä naisetkin, sortuvat usein päästämään suustaan niin pienempiä kuin isojakin valheita päästäkseen sänkyyn asti uuden tuttavuuden kanssa. Asioiden kaunistelu on toki pelin henki, jonka kaikki tietävät, mutta valehtelu on vain huonoa käytöstä ja siitä jää aina lopulta kiinni tavalla tai toisella.

Kokosimme alle 8 miehen tunnustukset, joissa he myöntävät naisille kertomansa valheet päästäkseen sänkyyn heidän kanssaan. Nainen, oletko kuullut näitä valheita mieheltä? Nyt ne miehet tunnustavat!

Nainen, oletko kuullut näitä valheita mieheltä? Miehet tunnustavat!

Pituudesta voi oikeastaan valehdella vain kun toista ei ole näkemässä. Tässä mielessä esimerkiksi nettideittailu on riskialtista. Mutta mitä hyötyä pituuden valehtelusta on, jos aikomuksena on tavata toinen? Miten tyhmänä tämä mies naisia pitää?

Nainen, oletko kuullut näitä valheita mieheltä? Miehet tunnustavat!

Ehkä tämä mies ajatteli, että saa naiset helposti, jos valehtelee isänsä olevan rikas bisnesmies. Miksi ei suoraan valehdellut omasta statuksestaan? Jos tämä vale lipsahti gamer-tytölle, jää mies kiinni aika vikkelästi.

Nainen, oletko kuullut näitä valheita mieheltä? Miehet tunnustavat!

Toisaalta, jos nainen ei kysynyt lisäkysymyksiä ja uskoo kaiken mahdollisen mitä hänelle sanotaan kyseenalaistamatta sitä, ehkä tämä on hänelle hyvä opetus.

Tähän valheeseen on jo kunnolla panostettu, kun koko oma elämä ja ikäkin on pistetty remonttiin.

Tämä valhe menee jo klassikoihin. On vain niin helppoa päästää suustaan jotain ympäripyöreää, ettei tarvitse käydä SITÄ keskustelua, että minne tämä suhde tai suhteenpoikanen on menossa.

Voiko kenenkään uuden ihmisen mielipiteeseen enää luottaa?

Tämäkin kyllä kuuluu klassikoihin. Tästä valheesta tekee erityisen inhottavan se seikka, että koska kukaan nainen ei usko tätä lausetta muutamilla ensimmäisillä treffeillä, miehen tulee valehdella päin naamaa naiselle, jota on jo tapaillut hieman pidemmän aikaa. Ihan vain siksi, että saisi suhteelle sen viimeisen ”sinetin”. Karmivaa.

Ai miehetkin tykkäävät myös halailusta? Ihanko oikeasti? Nyt tajuamme, miksi naiset eivät useinkaan usko tätä.

Oletko itse saanut joskus tietää, että sinulle on valehdeltu seksin toivossa? Tai oletko ITSE sortunut tähän?

 

 

Lähde.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.