Seuraavista esineistä ei tavallinen ihminen voi kun haaveilla. Esittelyssä on muun muassa miljoonan dollarin viehe, kullattu polkupyörä ja timantein koristeltuja esineitä. Onko näissä esineissä enää mitään järkeä?

Luxus-jääkuutiot

luxus jääkuutiot

Lähde: www.dailymail.co.uk

Amerikkalainen Gläce Luxury Ice Co –yritys valmistaa täydellisen kuution muotoisia jääpaloja. Yritys kertoo palojen kestävän normaalia pidempään kuutiomuodon takia. Jääpalat on käsin muotoiltuja ja täysin virheettömiä. Näitä luxus jääpaloja myydään 50 kappaleen pusseissa 325$ per pussi.

Kultainen iPhone 5

kultainen iphone

Lähde: www.longliveluxury.com

Jos olet aiemmin pitänyt iPhoneja kalliina, putoat penkiltä kun kuulet tämän kultaisen iPhonen hintalapun. Brittiläinen jalokivispesialisti Stuart Hughes on valmistanut puhelimen ulkokuoren 24-karaatin kullasta ja 26-karaatin timanteista. Yhteensä puhelimen kuoressa on 600 timanttia. Puhelimesta joutuu pulittamaan mahtavat 16,764,000$.

Kristallein päällystetty tietokoneen hiiri

kullattu hiiri

Lähde: buzzfeed.com

Tästä hiirestä joutuu pulittamaan “hieman” totuttua enemmän. Hiiri on nimittäin päällystetty Itävaltalaisella kristallilla ja Swarowskin kristalleilla. Tämä luxusesine vaihtaa omistajaa 34,000$ hinnalla.

Kultainen polkupyörä

kullattu pyörä

Lähde: www.goldgenie.com

Goldgenie on yritys joka on erikoistunut räätälöimään kodin esineitä. Nyt yritys on päällystänyt kilpapyörän aidolla 24-karaatin kultakerroksella. Tämä varmasti uniikki pyörä on myytävänä 500,000$ hintaan.

Maailman kallein koktail

maailman kallein drinkki

Lähde: en.wikipedia.org

Ei uskoisi että kuvan koktaililla on hintaa hulppeat 14,500 dollaria. Tämä ainutlaatuinen koktail valmistettiin näyttelijä Grace Jonesia varten Gigin ravintolan avajaisissa Lontoossa. Drinkki ei ole mikään ihan joka pojan juoma, sillä se sisältää erittäin harvinaista Samalens Vieille Relique Vintage –brändyä vuodelta 1888 sekä vuoden 1990 Vintage Cristalia.

 

Milljoonan taalan parfyymi

kullattu-parfyymi

Lähde: www.businessinsider.com

Tämä DKNY:n Golden Delicious Million Dollar Fragrance –hajuvesi on varmasti yksi maailman arvokkaimmista. New York Cityn muotoon rakennetut jalokivet kullatun kannen päällä ja paljon muita yksityiskohtia nostaa tämän hajuveden hinnan miljoonaan dollariin.

Kultainen paita

kultainen paita

Lähde: www.cnbc.com, Kuva: indiaopines.com

Pankaj Parakh, Intialainen tekstiilimoguli, teetti itselleen räätälöidyn kultaisen paidan 45-vuotispäivänsä kunniaksi. Paita on tehty kokonaan 18-22 karaatin kullasta ja se painaa yli 4kiloa. Paidan hinnaksi muodostui yli 200,000 dollaria.

Miljoonan dollarin viehe

kultainen viehe

Lähde: tackletour.com

Tästä vieheestä olisivat Kummelin Catch a fish-kaveruksetkin kateellisia. Täysin järjetön viehe on tehty lähes 2 kilosta kultaa ja platinaa lisättynä yhteensä 100 karaatilla timantteja ja rubiineja. Viehettä ei kannata heittää pohjaan, sillä sen hintalappu on tasan miljoona dollaria.