Malediivien luksushotellit – uskomaton paratiisi

Malediivit on yksi maailman lumoavimmista matkakohteista. Tällä uskomattoman kauniilla saariryhmällä voi nauttia kauniista ja puhtaasta luonnosta.

Malediiveihin kuuluu kaikkiaan 1 190 saarta, joista vain noin 200 on vakituisia asukkaita ja 80:llä väliaikaisia majoituspalveluja. Useimmille saarille on matkustettava yksityisillä vesitasoilla tai veneillä, sillä jatkuvaa kulkuyhteyttä ei välttämättä ole saatavilla.

Malediivit on uskomattoman kauniiden puitteiden vuoksi suosittu turistikohde, varsinkin häämatkailijoille. Aivan ilmaiseksi ei Malediiveillä pääse luksuslomaa viettämään, sillä parhaissa 5-tähden hotelleissa saa yhdestä yöstä pulittaa jopa yli 1000 euroa. Sviiteistä ja erikoishuoneista saatetaan periä jopa tuhansia euroja yöltä. Esittelimme Malediivien huikeimmat 5-tähden häämatkakohteet ja luksushotellit:

Maalifushi by Como on viiden tähden luksushotelli, joka on kerännyt täydet 5/5 pistettä matkailijoiden käyttämässä Tripadvisor-palvelussa. Tässä uskomattomassa luksushotellissa on vain 65 huonetta ja se on kallista hinnastaankin huolimatta loppuun varattu pitkäksi aikaa. Huoneet eivät vastaa aivan tavallisia hotellihuoneita, vaan ne ovat suuria lähes asunnon kokoisia tiloja, jossa on erikseen oleskelutilat ja oma ulkoterassi. Katso kuvat uskomattomasta paratiisihotellista:

luksushotelli maalifushi malediiveillä

Tällä yksityisellä terassilla kelpaa ottaa aurinkoa ja siemailla drinkkejä ja tuoreista hedelmistä puristettua mehua. Välillä voi viilentää oloaan sukeltamalla omaan uima-altaaseen tai kirkkaaseen meriveteen.

 

luksushotelli häämatka malediivit

Hotellilla on myös isompi ulkouima-allas kauniine saarekkeineen, sekä laaja aurinkotuolein ja varjoin varusteltu hiekkaranta.

 

luksushotelli malediiveillä Tämä on kuva hotellihuoneen oleskelutilasta. Avara ja valoisa huone sopii rentoutumiseen ja illanviettoon.

 

uksus häämatka malediivit

Luksusta ei Maalifushi hotellissa puutu kylpyhuoneestakaan. Kivestä tehty oma kylpyamme on käytössäsi aina halutessasi. Jos päätät suunnata tähän hotelliin Juhlapyhien aikaan, on syytä tarkistaa hinnat erikseen. Esimerkiksi Jouluaaton ja Joulupäivän illallisista joutuu pulittamaan noin 300$ per henkilö.
Ayada Malediivit

Tämä niin ikään 5-tähden luksushotelli sopii erinomaisesti nuorten aikuisten matkakohteeksi. Hotellin lähettyvillä on lukematon määrä erilaisia aktiviteettejä. Tarjolla on muuan muassa melontaa, purjehdusta, sukellus- ja snorklausopetusta, purjelautailua ja vesihiihtoa, tennistä ja lentopalloa. Tämän lisäksi tarjolla on 24-tuntia vuorokaudessa auki oleva kuntoilukeskus ja joogatunteja. Jos näiltä aktiviteeteiltä ehtii, on hotellin asiakkailla vaivaton pääsy useille toinen toistaan uskomattomammille hiekkarannoille.

malediivit ylhäältä päin

Ayada hotelille on järjestetty hotellin puolesta lentokenttäkyyditys edes takaisin, joten turistin ei tarvitse huolehtia tästä itse. Yleensä kyyditys tapahtuu pienellä vesitaso-lentokoneella. Tältä tämä luxushotelli näyttää taivaalta käsin. Kuvassa näet vieri vieressä sijaitsevia ”hotellihuoneita”.

 

luxushotelli ayada malediivit

Kuva huoneen oleskelutiloista. Tilaa on enemmän kuin monella oman kodin olohuoneessa.

häämatka ayada malediivit

Terassilla kelpaa viettää aikaa ja rentoutua. Tarjolla on aurinkotuoleja, sohva ja oma pieni uima-allas. Lisäksi jos haluaa uida meressä niin se onnistuu helposti suoraan omalta terassilta.

häämatka malediivit  Makuuhuone ei paljon kalpene tasossa muille tiloille. Huone on avara ja valoisa, mutta tarvittaessa pimennettävissä tummilla pimennysverhoilla.
Lily Beach Resort & Spa
Tämä yksityisrannalla sijaitseva luksusresortti on all inclusive, eli palvelut sisältyvät huoneen hintaan. Resorttiin kuuluu kokonainen lomakylä, jossa on ravintoloita, kylpylä ja paljon palveluja.

Lily Beach resortilla voit nauttia muun muassa syvä-, kuumakivi- tai thai hieronnasta. Hierontahuoneita löytyy myös erikseen pariskunnille. Kylpylän puolelta löytyy poreamme ja erillaiset saunakokemukset.

Lily Ma -buffetravintola on katettu aamiaiselle, lounaalle ja illalliselle joka päivä. Illallisella on päivittäin vaihtuva teema, joten ruokiin ei kyllästy pidemmälläkään lomalla. Lisäksi lomakylässä on paikan päällä tarjolla sukellusta ja snorklausta, purjelautailua ja vesihiihtoa sekä paljon muita aktiviteetteja.

ilmakuvaa all inclusive luksushotellista

Ilmakuvaa unelmien all inclusive Lily beach resortista – Malediiveilta.

 

all inclusive hotelli malediivit

Tässä hotellissa on Malediivien normaalikäytännöstä hieman poiketen panostettu myös hotellin aulan oleskelutiloihin. Täällä voit nauttia drinkkejä ja tutustua muihin matkailijoihin.

 

lily beach malediivit hoitohuone

Kuvan hieronta- ja hoitohuone on tarkoitettu pariskunnille. Tarjolla on muun muassa kuumakivihierontaa ja oma yksityinen poreamme uskomattomilla näköaloilla.

lily beach all inclusive luksushotelli

Hotellin all inclusive buffet kattaukset ovat uskomatonta nähtävää. Tarjolla on laidasta laitaan ruokalajeja vaihtuvine teemoineen. Buffet on katettuna niin aamiaiselle, päivälliselle kuin illallisellekin.

 

Lähde:
Kuvat ja hotellien tiedot peräisin Hotels.comista


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.