Kylmä talvi koitti Yhdysvaltojen Indianassa, eikä kodittomalla miehellä ja hänen rakkaalla Oreo -nimisellä koirallaan ollut suojaa talven kovilta pakkasilta. Kodittomalle miehelle nimeltään Bernard Holland, tarjottiin lämmintä turvakotia talveksi, mutta asiat eivät olleetkaan aivan niin yksinkertaisia.

Turvapaikan myötä hänen olisi tarvinnut luopua rakkaasta koirastaan, koska turvakotiin ei saanut tuoda lemmikkejä mukanaan. Mies kieltäytyi tarjouksesta, koska hän ei halunnut hylätä koiraansa, edes lämpöisen kodin toivossa. Bernard kertoi, kuinka hän ei suostuisi muuttamaan pois kadulta, ellei hänen koiransa saisi turvallista paikkaa asua.

 

Lähde
Lähde

Bernardin onneksi paikallinen koirakoti kuitenkin tarjosi auttavaa kättään. Oreo saisi asustella koirien sijaiskodissa siihen asti, kunnes Bernard löytäisi itselleen majoituksen ja työpaikan. Koirakoti myös tarjoutui maksamaan koiralle rokotukset ja tarvittavan terveydenhuollon.

Lähde
Lähde

Asiat kuitenkin kääntyivät parhaaksi päin, sillä Bernardille tarjottiin työpaikkaa koirakodista, jossa hänen rakas koiransa majoittui. Tällä hetkellä mies työskentelee koirakodissa ja asuu koirakodin viereisessä motellissa Oreo -koiransa kanssa.

Koirakodin omistaja Bern Bierlein kertoo, kuinka tämä on todiste ihmiskunnan hyvyydestä:

– Bernard on auttanut meitä rakennusten korjaustöissä ja tuo Oreon päivittäin leikkimään muiden koirien kanssa.

Lähde
Lähde

Tarina sai myös paikalliset asukkaat liikuttumaan, sillä koirakoti ja Bernard saivat merkittävän summan erilaisia lahjoituksia. Avusten avulla Bernard pääsi entistä paremmin jaloilleen ja sai aloittaa uuden elämän rakkaan Oreon kanssa.

Lähde
Lähde

Lähde: Indystar