Monissa maissa on edelleen todella huono tilanne koronan osalta. Sitä se on vielä myös Jenkeissä. Siellä esimerkiksi ruokakaupoissa täytyy pitää kasvosuojainta, mutta joitakin asiakkaita tämä ei näytä koskevan. Jos joku ei käytä kasvosuojainta paikassa, jossa sen käyttö on pakollista, kyllähän sellainen ärsyttää muita.

Tätä videota ei voi katsoa, ilman että itsekin vähän ärsyyntyisi. Videon on kuvannut nainen, joka on tullut ruokakauppaan ilman kasvosuojainta. Kukaan kaupassa oleva ei siitä tietysti pidä, ja nainen saa osakseen melkoisen määrän haukkumista. Eikö se ole ihan oikein, koska hänhän tekee tässä itse väärin.

Videon kuvannut nainen on itse sitä mieltä, että häntä kohdellaan huonosti. Hän syyttää erästä toista asiakasta siitä, että häneen melkein törmättiin ostoskärryillä. Mutta ei kuitenkaan törmätty. Osaakohan tämän videon kuvannut nainen edes ajatella sellaista mahdollisuutta, että mitä tapahtuisi, jos hänellä itsellä olisi korotartunta. Ehkä hän saisi kovat syytteet sen jälkeen siitä, että kävi ruokakaupassa ilman kasvosuojainta.

Hän kertoi videossa moneen kertaan, että ei lähde kaupasta ulos, jos poliisit eivät tule paikalle. Lopulta poliisit tulivat, ja video loppuu valitettavasti siihen. Ei tämä nainen saanut ainakaan ostoksia tehtyä, mutta ei se tainnut olla edes hänen tavoitteensa. Se taisi olla vain tahallinen muiden ärsyttäminen!

"You can’t deny me service!" In a private business on private property for not wearing a mask. from PublicFreakout

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Alkuperäinen artikkeli: Metropoli.net