Jos hellekelit alkavat riittää tältä vuodelta, tämä video saattaa toimia hetkellisenä helpotuksena.

Maailman erikoisin vuoristorata löytyy tietysti Amerikasta. Sanonnan mukaan Amerikassa on kaikki isompaa, mutta tässä tapauksessa ainakin erikoisempaa kuin muualla maailmassa. Park Citystä, Utahin osavaltiosta löytyy nimittäin talvellakin auki oleva Alppi-vuoristorata, jossa pääsee kokemaan pulkkamäestä tutun fiiliksen.

Laskettelukeskuksen yhteyteen rakennettu vuoristorata laskee alas vuorilta saavuttaen jopa 50km/h nopeuden. Samalla laskija pääsee nauttimaan vuoriston upeista maisemista.

Vuoristoradan kertamaksu on 22$ per lasku ja matkustajan minimipituus 96cm. Vaunuun pääsee vain yksi matkustaja kerrallaan. Tämä on varmasti yksi maailman erikoisimmista vuoristoradoista. Katso video alapuolelta.

Maailman erikoisin vuoristorata on kuin pulkkamäki