Tämä elefanttivauva on liian väsynyt kävelemään – katso hauska video!

Kuva: dailymail.co.uk

Kaikki tietävät varmaan millaisia pikkulapset saattavat olla. Voimat tai halu eivät aina riitä aivan yhtälailla niinkuin aikuisilla, joten joskus voi tulla totaali stoppi ja kadun kivetys tuntua paremmalta paikalta istua kuin kävellä. Sama tilanne voi tapahtua ihan missä vain, lapsi voi jäädä makaamaan vaikka keskelle suojatietä haluamatta liikkua metriäkään eteenpäin!

Saman voivat tehdä myös elefantit. Tämä elefanttivauva ei halunnut jatkaa matkaa ja päätti omatoimisesti jäädä makaamaan keskelle tietä Krugerin Luonnonpoistossa Etelä-Afrikassa.

Näiden elefanttivanhempien reaktio oli kuitenkin astetta hellempi kuin ihmisvanhempien, voisiko tällaista suostuttelutapaa kenties soveltaa myös ihmislapsiin? Katso tämä hullunkurinen ja hellyyttävä video!

EI UUSIA KOMMENTTEJA

Jätä kommentti