Tiuhaan tahtiin otsikoissa pyörivä Sofia Belórf voitti vuonna 2015 Bikinifitneksen maailman mestaruuden alle 163cm sarjassa. Silloin vielä sukunimeltään Ruusila, Sofia sai paikan kovataisoiseen MM-kisaan, kun hän voitti Suomen Mestaruuden aiemmin sinä syksynä Lahdessa pidetyissä SM-kisoissa.

Sofia ylitti suorituksella reilusti oman tavoitteensa, joka oli finaalipaikka MM-kisoissa. ”En olisi mitenkään voinut uskoa, että voitan. Ei tätä vielä tajua”, Ruusila-Nousiainen hämmästeli Iltalehden julkaisemassa tiedotteessa.

Kuinka moni tänäpäivänä vielä muistaa, että Sofia nousi alunperin julkisuuteen fitnessurheilijana? Muistin virkistykseksi, katso alta Sofian upeat kisakuvat vuodelta 2015.

Sofia Ruusilan Fitness kisakuvat

sofia-ruusila-fitness-kisakuvat

sofia-ruusila-fitness-kisakuvat2

sofia-ruusila-fitness-kisakuvat3

sofia-ruusila-fitness-kisakuvat4

sofia-ruusila-fitness-kisakuvat5

sofia-ruusila-fitness-kisakuvat6 sofia-ruusila-fitness-kisakuvat7

Kuvat peräiusin Eastlabs.ru -facebook sivulta