Tiesitkö sinä näiden maailman tähtien löytäneen rakkautensa ihan ”tavallisella tavalla”; baarista, ravintolasta, työpaikalta ja niin edelleen. Lue, millä tavoin kunkin heistä rakkaustarina on saanut alkunsa!

1. Matthew Paige Damon

Matt Damon nai baarimikon. Hän tapasi nykyisen vaimonsa Luciana Barroson vuonna 2003, Lucianan työpaikalla eräässä Miamin baarissa. He menivän naimisiin kaksi vuotta myöhemmin. Nykyään heillä on neljä tytärtä.

matt-damon-vaimo-sketsi

2. Cynthia Nixon

Sinkkuelämää-sarjasta tuttu Nixon nai opettajan. Hän ja Christine Marioni tapasivat koulutusmessuilla vuonna 2003. Nixon oli tuolloin vielä naimisissa englannin professorin, Danny Mozesin kanssa. Avioeron jälkeen vuonna 2004 Nixon aloitti suhteensa Marionin kanssa. Avioliiton he solmivat pienen poikavauvansa synnyttyä.

naiset-avioliitto-sketsi

3. Jeff Bridges

Kuuluisa näyttelijä Jeff Bridges kertoo tavanneensa vaimonsa, Susan Gestinin, ensi kertaa kuvauskeikalla. Reader’s Digestin-lehden haastattelussa näyttelijä paljastaa, että häneltä meni koko päivä aikaa kerätä rohkeutta pyytää Gestingia ulos. Vastaus oli kuitenkin myöntävä ja pari on ollut yhdessä siitä lähtien. Susan Geston työskenteli tarjoilijana heidän tavatessaan.

hymy-mies-nainen-sketsi

4. Tobey Maguire

Tobey Maguire nai pomonsa tyttären, Jennifer Meyerin. He tapasivat vuonna 2003 Seabiscuit-elokuvan kuvauksissa. Meyerin isä oli ohjaajana Universal Studiolla. Kahden vuoden seurustelun jälkeen Maguire ja Meyer avioituivat. Heillä on 10-vuotias poika.

pari-julkkis-sketsi

5. Nicolas Cage

Nicolas Cage on naimisissa faninsa kanssa. Hän ja nykyinen vaimonsa Alice Kim tapasivat ravintolassa, jossa Kim tuolloin työskenteli. Vain muutama kuukausi heidän ensi tapaamisensa jälkeen Cage kosi. Nyt yhteisiä avioliittovuosia on ehtinyt kertyä jo 11.

nicolas-cage-sketsi-vaimo

 

6. John Travolta

John Travolta nai myös faninsa. Vuonna 1991 Tavoltan suuri fani, 16-vuotias Kelly Preston tiesi haluavansa viettää lopun elämäänsä Johnin kanssa. Kolmetoista vuotta myöhemmin hänen toiveensa kävi toteen. He olivat naimisissa 23 vuotta ja saivat kolme lasta. Valitettavasti heidän ensimmäinen poikansa menehtyi vuonna 2009. Tämä oli heidän avioliitolleen liikaa.

John-travolta-sketsi

7. Julia Roberts

Julia Roberts on ollut suhteissa monien kuuluisuuksien kanssa. Hänen ex-listaansa kuuluu muun muassa Matthew Perry, Kiefer Sutherland, Liam Nelson ja Dylan McDermott. Vuonna 2000 hänen sydämensä vei kuitenkin kameramies Daniel Moder. He työskentelivät yhdessä tehdessään elokuvaa The Mexican. Tutustuessaan Moder oli naimisissa ja Julia seurusteli. Molemmat kuitenkin lopulta erosivat voidakseen olla yhdessä. Pari avioitui vuonna 2002 ja heillä on kolme lasta.

Julia-roberts-mies-sketsi

8. Jessica Alba

Jessica Alba tapasi suuren faninsa ja nykyisen aviomiehensä Cash Warrenin Fantastic four-elokuvan kautta. Alba näytteli pääroolia kyseisessä elokuvassa ja Warren puolestaan työskenteli elokuvan tuotantopuolella assistenttina. He rakastuivat ja menivät naimisiin. Nykyään heillä on kaksi lasta.

jessica-alba-mies-aketsi

Lähde