Mies tuunasi maailman nopeimman liikuntarajoitteisten sähköskootterin – huippunopeus 132km/h!

Colin Furze on Brittiläinen, ainakin Sketsin toimituksen mielestä hulluuden rajamailla liikkuva keksijä ja stuntmies, joka on tunnettu toinen toistaan hullummista laitteistaan. Mies on aiemmin rakentanut muun muassa maailman nopeimman WC:n, jossa pyörillä liikkuvaan WC-istuimeen oli asennettu moottori. Nyt esittelemämme keksintö on alunperin liikuntarajoitteisille suunnattu liikkumista helpottava sähköskootteri.

Kotisivuillaan Furze kertoo asentaneensa tähän maailman nopeimmaksi skootteriksi ristittyyn kulkuvälineeseen Honda CR 125cc 2-tahtimoottorin, joka on 5 vaihteinen ja tuottaa jopa 35 hevosvoimaa. Mies kertoo entisen seniorikulkuvälineen huippunopeuden olevan nykyään hurjat 132km/h. Furze kuitenkin muistuttaa, että laitteen ohjausta ja jousitusta ei juuri ole paranneltu, joten kovassa vauhdissa laitteen ohjaaminen on melkoinen kokemus.

maailman nopein sähköskootteri
Kuva: colinfurze.com

Kuvassa näkyy, miten mies on tuunannut entiseen sähköskootteriin tehokkaamman polttomoottorin. Niin uskomattomalta kun se kuulostaakin, tämä entinen sähköskootteri on täysin toimiva ja ajokelpoinen. Seuraavalla videolla nähdään, miten hurjalla kapistuksella kurvailu näyttää kovassa vauhdissa. Mies todella taitaa laitteella ajamisen. Tämä on todistetusti maailman nopeim liikuntarajoitteisten menopeli.

Videolla maailman nopein tuunattu sähköskootteri:

Katso lisätietoja tästä tuunatusta skootterista, sillä tehdystä nopeusennätyksestä ja muista hulluista keksinnöistä miehen omilla kotisivuilla osoitteessa: colinfurze.com


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.