Kosintavinkkejä nörtimmälle pariskunnalle ‒ katso 10 kekseliästä kuvaa

Onko suunnitelmissasi kosia tyttö- tai poikaystävääsi mutta ideat ovat vähissä? Netti on täynnä erilaisia vinkkejä tätä tärkeää hetkeä varten, ja ne usein pursuavat ideoita romanttisista maisemista, herkullisista ravintolaillallisista ja jokunen vannoo vieläkin taivaskirjotusten ja muiden suurien eleiden perään.

Vaikka kosinta on hetki, jolloin jurompi suomalainenkin saa laittaa kaikki romanttiset solunsa tositoimiin, kannattaa muistaa, että romantiikka ei tarkoita pelkästään ruusuja, sydämiä, suklaata ja kimallusta. Romanttista on, kun toinen tuntee sinut niin hyvin, että tietää millainen olet, mistä pidät ja mikä tekee vaikutuksen juuri sinuun ‒ vaikka muiden mielestä kosintatapa olisi kuinka kyseenalainen tai erikoinen tahansa.

Jos sinä tai kumppanisi rakastatte pelejä, seikkailuelokuvia, sarjakuvia, pokemoneja ja/tai Star Warsia, tässä kosintavinkkejä nörtimmälle pariskunnalle! Katso alta hauskat kuvat.

 

Rakastatteko lautapelejä? Tämä itsetehty Monopoli-peli kätkee sisäänsä salaisen sormusluukun. Mutta tämä ei suinkaan ole Mene vankilaan -ruutu. Peli-illasta tuli juuri jännittävämpi, panokset ovat kovat!

Minä valitsen sinut! Valitsetko sinä minut? Mutta vinkkinä sanottakoon, että älä suinkaan heitä tätä sormusrasiaa kumppaniasi kohti. Vastaus saattaisi muuttua matkan varrella.

Oletteko Harry Potter -faneja? No kukapa ei olisi! Lajitteluhatun sisältä ei nyt paljastukaan tietoa, mihin tupaan kuulut, vaan sormus, joka pyytää kumppaniasi taistelemaan sinun rinnallasi pimeitä aikoja vastaan loppuelämänne ajan.

R2-D2 on Tähtien sodasta tuttu robotti, jota mukaillen tämä sormus on tehty. Niin kuin tämä robotti elokuvassa, voit kertoa sormuksen avulla, kuinka sinäkin tuet kumppaniasi elämän kolhuissa. Toivottavasti hän tietää sen sanomattakin!

Tämä sormus vilkkuu silloin, kun kihlattusi on lähelläsi. Kaunis ajatus (kai..?) mutta saattaa aiheuttaa toiselle sitoutumiskammoa. Suosittelemme vain, jos toisella on rutkasti huumorintajua eikä suhteessa ole mustasukkaisuusongelmia.

Tähtien sota -faneille kuolemantähti-sormus. Vaikka elokuvassa kuolemantähti on ase, toivottavasti tämä sormusrasia ei kuitenkaan pelota kosintasi kohdetta tiehensä.

Onko kumppanisi Taru Sormusten Herrasta ja Hobitti -elokuvasarjojen fani? Jos kyllä, tämä sormusrasia on nappivalinta. Kannattaa tosin olla imitoimatta klonkun rakkaudentunnustusta sormukselleen, se saattaisi olla hieman liian karmivaa.

Kosintavinkkejä nörtimmälle pariskunnalle

Kaunotar ja Hirviö -rakkaustarina on aivan mieletön. Plussaa myös ruususta.

Kosintavinkkejä nörtimmälle pariskunnalle

Wall-e, maapallomme viimeinen robotti, sulattaa takuulla kumppanisi sydämen. Okei, silmien ilme on ehkä hieman liian anova, mutta toimii silti. Lisäksi sormuksen saa kätevästi pystyasentoon.

Kosintavinkkejä nörtimmälle pariskunnalle

Super Marion tietää takuulla kaikki! Jos tiedät toisen pitävän videopeleistä, tämä klassikko toimii takuulla. Tämä sormusrasia kysyy oikeastaan kysymyksen puolestasi, jos olet ujompaa sorttia. Suosittelemme kuitenkin suusi avaamista.

Jos ajattelit esimerkiksi tänä jouluna yllättää rakkaasi sormuksella, tsemppiä siihen suureen kysymykseen!

 

Lähde.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.