Kodin kalusteet toimivat jo älypuhelimien langattomina latureina

Älypuhelimien lataus langattomasti on jo tätä päivää. Monet älypuhelimet tukevat tätä näppärää ominaisuutta ja muihinkin malleihin on mahdollisuutta ostaa lisävarusteena langattoman latauksen mahdollistava latauskuori. Seuraava kehitysaskel tuleekin olemaan puhelimia langattomasti lataavat kalusteet. Ruotsalainen IKEA konserni on edelläkävijänä tuonut jo markkinoille useita kodin kalusteita, jotka lataavat älypuhelinta langattomasti. Myös muiden kalustetalojen uskotaan esittelevän langattomia latureita sisältäviä kalusteita tulevaisuudessa.
langaton laturi

Aseta puhelimesi kalusteeseen merkatun plussa-merkin päälle ja se alkaa latautua itsestään ilman erillistä laturia. Langattomia latureita on rakennettu jo muun muassa pöytiin, lampun alustoihin ja siirreltäviin alustoihin, jotka voi asettaa tavallisen pöydän päälle. Alustoilla voi kerrallaan ladata yhdestä kolmeen puhelinta.

langaton laturi kalusteessa

Langattoman latausalustan sisältävä IKEAn valaisin.

langaton laturi2Ikean langaton latausalusta. Aseta tämä alusta esimerkiksi ruokapöydän tai työpöydän päälle ja voit ladata puhelintasi langattomasti vain laskemalla puhelimesi alustan päälle.

lataa puhelinta langattomasti

Tähän IKEAn jalkavalaisimeen on rakennettu ylimääräinen puhelimen latausalusta. Esimerkiksi sohvan viereen asetettu lamppu lataa puhelintasi langattomasti, kun asetat puhelimen latausalustalle. Voit ladata puhelintasi helposti ja nopeasti katsellessasi suosikkiohjelmaa, samalla puhelin on koko ajan saatavillasi.

langaton latauskuori

Langaton latauskuori. Jos älypuhelimesi ei tue langatonta latausta, voit hommata kuvan mukaisen latauskuoren, jolla useampikin puhelinmalli muuttuu helposti langatonta latausta tukevaksi.

Teksti: sketsi.net
Kuvat: ikea.com


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.