Koiranpennut ovat aina söpöjä. Pienet eläinvauvat saavat anteeksi kaiken hölmöilynsä, eikä niille voi olla kauaa vihainen, vaikka huonekalut tai uudet kengät olisivat menneet pilalle. Nykyään koirien ja muiden lemmikkien kommelluksista on syntynyt useita hauskoja memejä nettiin.

Tämä artikkelin koiranpentu nimeltään Earl on suloinen – vain hieman omalla tavallaan. Se nimittäin näyttää erehdyttävästi todella närkästyneeltä ja kärttyiseltä.

Oli syy sen kiukkuisuuteen mikä tahansa, näistä memeistä saat hauskuutta päivääsi ja tämän söpöläisen karvanaama sopii moneen tilanteeseen. Näitä hauskoja memejä et ole vielä suomalaisilla sosiaalisen median kanavilla nähnyt, mutta jos englanti taittuu saat varmasti päivän naurut seuraavista kuvista.

 

Hauskimmat memet vähään aikaan

hauskimmat memet

hauskat koiramemet

hauskimmat koirat

hauskimmat memet 2

kärttyinen koira-meme

vihainen koira-meme

hassu koira meme

 

Lähde