Biletä budjetilla ‒ katso vinkit, joita sinulle ei ole ennen kerrottu

Baareissa käyminen on Suomessa kallista. Varsinkin, jos olet sellaista bilettäjätyyppiä, että iltaan kuuluvat niin etkot, aloittelubaarit, yökerhot kuin jatkotkin. Kaikki maksaa ‒ niin juomat, narikat kuin sisäänpääsytkin, ja palataanpa edelleen niihin juomiin. Jos pieni shotti maksaa jo 6 euroa ja lempidrinkkisi kaksitoista, niin voit olla varma, ettet halua katsoa kuittejasi seuraavana aamuna. Varsinkin, jos olet skipannut yöbussin ja hurauttanut pihaan taksilla. Sinun piikkiisi.

Joten, saammeko esitellä 11 erilaista ratkaisua, joilla biletät budjetilla ja saat jopa nerouspisteitä kavereiltasi. Pahoittelemme miehet, suurin osa näistä ratkaisuista toimivat naisilla, mutta toisaalta, parisuhteissa olevat miehet voivat aina hankkia tällaisia esimerkiksi lahjaksi (huumorintajuiselle ja janoiselle) tyttöystävälleen. Näin te molemmat hyödytte. Ja te miehet, jotka olette ajautuneet friendzonelle, tässä oiva tilaisuus käyttää kaverisuhdettanne hyväksi ja ehdottaa kaverimimmille seuraavia kikkoja.

Miehet voivat hommata esimerkiksi tällaisen takin. Siisti, eikö? Siistimmän siitä tekee se, että sen rintataskuun voi laittaa oluttölkin (okei, liian näkyvää), mutta hihaan kädensuuhun mahtuu piilottamaan taskumatin ja vetoketjussa on vielä pullonavaaja.

Biletä budjetilla ‒ katso vinkit, joita sinulle ei ole ennen kerrottu

Lapasista naukkailu onnistuu kätevästi siinä jääkylmässä jonossa baarin edessä talvipakkasilla. Samaa pätee taksijonoon matkalla jatkoille.

Tässä laukussa taasen on pohjaan rakennettu taskumatti, ja siinä on kätevä hanakin. Eikä liian näkyväkään, kun pidät sitä oikealla tavalla. Yleensä laukkuihin kaatuu juomaa eikä päinvastoin, mutta keitä me olemme seisomaan kehityksen tiellä.

Naiset rakastavat muhkeita huiveja. Huomaatko, kuinka siitä voi siemailla suosikki chardonnaytasi?

Haluatko ilmaista juotavaa ja samalla kohentaa rintavarustustasi? Pumppaa nämä rintsikat täyteen lempijuomaasi ja saat suuremman etumuksen maksuttoman mallasjuoman lisäksi. Sinulta löytyy nyt kaikkea mitä mies voisi haluta.

Tämä taskumattihan on suloinen laukku! Huijaa tarkkasilmäisintäkin portsaria. Tätä asustettasi et todellakaan halua illan tuoksinassa hävittää!

Sataako ulkona? Suomessa ei ole väliä onko kesä vai talvi, aina voi sataa. Ja yleensä sataa. Sateenvarjosta uoriutui kätevä pulloteline.

Pidätkö enemmän kauneustuotteista? Huulipunaan saa kätkettyä sopivasti tujauksen viskiä. Eikä kukaan hmettele kun pidät huulipunapuikkoa suusi edessä. Okei, jos olet mies, joudut ehkä hieman selittämään.

Kuka lähtisi bailaamaan ilman hiuslakkaa? Täytyyhän kutrit pitää kunnossa. Ja oma nestetasapaino siinä  samassa. Vinkki: jos otat myös oikean hiuslakan mukaasi yökerhoon, muista katsoa tarkkaan kummasta pullosta suihkautat suuhusi. Hiustuotteet eivät nimittäin ole varsinaisesti parhaimpia hengityksen raikastajia.

 

Nyt on otettu kovat keinot käyttöön ja riisuttu miehet aseettomiksi. Tähän tuotteeseen he eivät todellakaan halua koskea ja katsoa lähemmin, mikä se oikeasti on.

Vain amatöörit piilottavat pullojaan hameidensa ja mekkojensa isoihin taskuihin. Edistyneemmät piilottavat pienet drinkkinsä kenkiin!

Biletä budjetilla ‒ katso vinkit, joita sinulle ei ole ennen kerrottu

 

Onko suunnitelmissasi lähteä ulos tänä iltana? Minkä vinkin ottaisit itse mieluiten käyttöön? Mitä voimme sanoa, rahattoman täytyy heittäytyä luovaksi.

 

Lähde.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.