Oletko kuullut sanonnan ”insinööri on aina oikeassa”? Seuraavat hauskat kuvat murtavat tämän myytin tehokkaasti. Kuvissa nähdään vaarattomia, mutta hauskoja suunnittelumokia. Nämä suunnittelijat eivät ole miettineet luomustaan aivan kaikista näkökulmista.

 

Tämän pesualtaan kuviot eivät ole likaa, vaan suunnittelijan taidonnäyte. Onkohan tämä design kuitenkaan tulossa muotiin ihan lähitulevaisuudessa?

suunnittelumokia

 

Tähän laivaan asetetut tekstinpätkät voi ymmärtää kahdella tavalla. epäonnistuneet suunnittelut 4

 

Seuraavat WC-tilat hämmästyttää. Mitä tämän vessan suunittelija on oikein miettinyt?epäonnistuneet suunnittelut 6

Toisen vessan suunnnittelija ei ole miettinyt ihan loppuun asti oven aukeamissuuntaa. Onneksi oven asentanut työmies on ollut askeleen edellä ja tehnyt mahdottomasta mahdollisen.

suunnittelumokat

 

The Rizza Caffe -kahvilan logosta voi olla montaa mieltä. Onhan se hieno, mutta ymmärtääkö kaikki tämän logon hienouden?epäonnistuneet suunnittelut 7

Tämän hissin suunnittelija ei ole miettinyt käytettävyyttä ihan loppuun asti. Toivottavasti tässä on kyseessä vain pila eikä oikeat napit.

suunnittelu virheet

Kuvan portaiden ulkoasun miettinyt henkilö ei selvästi ole kovin herkkä optisille harhoille, tai sitten hän ei miettinyt suunnitelmaansa aivan loppuun asti. Herkemmälle nämä portaat saattaisivat aiheuttaa melko pahoja ongelmia.

epäonnistuneet suunnittelut 2

 

Kuvan penkin sijoittelu ei ole mennyt suunnittelijalta aivan nappiin. suunnittelumokat 2

Kuvan paidassa on iloinen viesti, jonka voi äkkiseltään ymmärtää myös väärin päin.

epäonnistuneet suunnittelut 10

Lähde