Voitko uskoa, että nämä bikinit on tehty merestä kerätyistä jätteistä? – Katso kuvat!

Kesä lähestyy kovaa vauhtia ja kelit ovat sen verran lämpimiä, että rannalle lähtöä voi jo suunnitella! Mutta onko sinulla jo uima-asu valmiina? Jos ei, niin tässä olisi oiva vaihtoehto, jolta ostamalla tuet suomalaista sekä luontoa.

Halla x Halla on suomalainen, erittäin suosittu uimapukumerkki, joka tekee kaikki uima-asunsa merestä kerätystä jätteestä. Uimapuvun materiaaliksi käyvät muovipullojen lisäksi esimerkiksi kalastusverkot. Halla x Halla tekee tärkeää työtä, sillä meressä lilluvat jätelautat ovat vakava ongelma. Tässä vielä inspiraationa muutama kuva yrityksen värikkäistä ja toistaan upeammista bikineistä:

Jos kuvat eivät näy, löydät ne täältä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

EI UUSIA KOMMENTTEJA

Jätä kommentti