Saammeko esitellä kaksi herttaista vanhaenglanninlammaskoiraa, jotka ovat parhaat ystävykset. Hollannista kotoisin olevat 6-vuotias Sophie ja 4- vuotias Sarah tekevät kaiken kaksin! Kaverukset mm. viettävät syntymäpäiviään McDonalsissa ja seuraavat auringonlaskuja vieretysten.

Tämän erottamattoman parivaljakon isäntä Cees Boll kertoo, kuinka hänellä on ollut ilo seurata näiden kahden temmellystä vierestä. Amatöörivalokuvaajana hän on ikuistanut kahden kaveruksen toimintaa kameralle.

Mies aloitti kuvien jakamisen sosiaalisessa mediassa ja koirakaverukset saivatkin osakseen mittavaa suosiota. Mies kertoo, kuinka hänen ottamansa valokuvat käsittelevät koiria tekemässä ihmiselle ominaisia asioita. Koirien keppien noutamiskuvat eivät ole olleet ikinä hänen suosikkejaan. Nähtävästi mies on oikeassa, koska seuraavat kuvat ovat varsin hurmaavia!

– Kerran vuodessa menemme juhlimaan Sophien synttäreitä paikalliseen McDonalsiin ja tilaamme ranskanperunoita ja burgereita koirille syötäväsi. Vietämme pienimuotoiset koirasynttärit, kertoo koirien isäntä Cees.

Mies kertoo kuvaamisensa liittyvän koirien viihdyttämiseen, kuin myös ihmisten hymyihin, jotka hellyyttävät kuvat saavat aikaan!

Katso koirakaverusten hauskat yhteiskuvat:

lähde
lähde
lähde
lähde
lähde
lähde
lähde
lähde
lähde
lähde
lähde
lähde
lähde
lähde
lähde
lähde
lähde
lähde
lähde
lähde
lähde
lähde

Lähde: Dailymail