Menikö lomakuvasi pieleen? Haluaisitko parannella ulkonäköäsi valokuvissa? Seuraavat ihmiset eivät olleet tyytyväisiä ottamiinsa kuviin, joten he pyysivät apua Photoshoppauksen ammattilaiselta netissä.

James Fridman vastasi twitterissä muutamille epätoivoisille käyttäjille hauskojen photoshop-pilojen avulla. Fridman on tehnyt kuviin pyydetyt muokkaukset, mutta hieman alkuperäisestä ideasta poikkeavalla tavalla. Kannattaakin miettiä kahteen kertaan kelle lähettää kuvansa muokattavaksi, jos ei halua osaksi netissä leviävää photoshop pilaa.

– Älä lähetä minulle kuvaa, jonka et halua joutuvan julkiseen levitykseen, mies varoittaa ihmisiä kotisivuillaan. Keräsimme alle hauskoja Friedmanin photoshoppaamia lomakuvia. Lisää kuvia löydät seuraamalla miestä twitterissä @fjamie013.

Hauskat photoshop pilakuvat:
Tässä kuvassa pahaa-aavistamaton nainen pyytää Jamietä muokkaamaan itselleen isommat rinnat lomakuvaan, ja Jamie tekee työtä käskettyä:
hauskat photoshop pilat

Tämän kuvan lähettäjä on saanut kavereiltaan kuittailua pitkältä näyttävästä kaulasta. Kavereiden mielestä miehen kaula näyttää pitkältä kuin kirahvilla. Jamie vastaa miehelle kuvalla, jossa miehen kaula on oikeasti kuin kirahvilla.
photoshop-pila-mies

Seuraava Starwars aiheinen photoshop pilakuva on kerännyt twitterissä jo yli 5000 tykkäystä ja 3000 jakoa:

Seuraava hauska kuva on toimituksen suosikki. Mies pyytää Fridmania muokkaamaan hänet Marsin pinnalle osoittamaan kohti maata. Ja juuri näin Fridman on tehnyt vastauksessaan:

Mikä on sinun suosikkisi? Kommentoi alla ja jaa pilakuvat myös kavereillesi: