Tiedäthän Disneylandin? Tuon Anaheimissa, Kaliforniassa sijaitsevan huvipuiston, joka on takuulla ollut myös sinun lapsuudenaikainen unelmalomakohteesi. The Walt Disney Company -yritys operoi tätä varsinkin lapsiperheiden suosikkikohdetta, jossa suosikki piirroshahmosi heräävät henkiin ja voit tutustua esimerkiksi Prinsessa Ruususen linnaan.

Huvipuistosta tulee varmasti entistä suositumpi, kun nyt huhtikuussa 2016 sinne on alettu rakentamaan myös Star Wars Land -teemapuistoa. Disneyland-teemapuisto löytyy myös Pariisista, Ranskasta ja se on kävijämäärältään Euroopan suosituin matkakohde.

Nyt on uutisoitu, että Disneylandin kaltainen teemapuisto rakennetaan myös Englantiin! Budjetti tälle hankkeelle on sanottu olevan noin 2 miljardia puntaa eli noin 2,5 miljardia euroa ja teemapuiston on kerrottu avaavan ovensa Kentiin, Englantiin jo niin ajoissa kuin vuonna 2021.

Brittien oma "Disneyland" avataan kenties jo vuonna 2021, katso kuvat!

The London Paramount Entertainment Resort -niminen puisto rakennetaan London Resort Company Holdings -yrityksen toimesta, ja tämän yrityksen rahoittaa Kuwait European Holdings. Tämä huvipuisto ja lomakeskus aiotaan rakentaa 388 eekkerin kokoiselle maa-alueelle Swanscomben niemimaalle Gravesendin ja Dartfordin väliin. Hankkeen perustajat haluavat rakentaa siitä maailman suurimman teemapuiston.

Brittien oma "Disneyland" avataan kenties jo vuonna 2021, katso kuvat!

Hankkeen kehittelijät arvioivat, että puistossa voisi vierailla noin 50 000 turistia päivittäin, ja heitä houkuttelemaan rakennetaan valtava vesipuisto, teattereita, ravintoloita, elokuvateattereita, livemusiikkitapahtumia ja paikkoja muille erilaisille tapahtumille.

Teemapuistossa tullaan näkemään myös huvipuistolaitteita, jotka ovat saaneet inspiraationsa muun muassa Kummisetä- ja Mahdoton tehtävä -elokuvista. Vieraita odottavat myös yhteensä noin 5000 hotellihuonetta, joihin majoittua. Hankkeen myötä alueelle tulisi runsaasti lisää työpaikkoja, jopa 27 000 uutta työpaikkaa ja sillä olisi siis erittäin positiivinen vaikutus alueen talouteen.

Brittien oma "Disneyland" avataan kenties jo vuonna 2021, katso kuvat!

Vaikka hanke on kärsinyt muutamista vastaiskuista alueen muiden toimijoiden suunnalta, töiden pitäisi alkaa näillä näkymin kahden vuoden päästä. Jännityksellä odotamme, saammeko pian lähteä myös Britteihin teemapuistoilemaan!

Brittien oma "Disneyland" avataan kenties jo vuonna 2021, katso kuvat!

 

Lähde.