Viime vuosikymmenenä huippusuosituksi noussut Tinder-deittisovellus on varmasti jollain tapaa tuttu jokaiselle ihmisille. Ne, jotka eivät ole sovellukseen henkilökohtaisesti tutustuneet, osaavat kuitenkin varmasti nimetä lähipiiristään ainakin yhden henkilön, joka sitä käyttää.

Markkinoiden tutkimusryhmä GlobalWebIndex (GWI) kertoo, että heidän tuoreen tutkimuksensa mukaan Tinderin-sovelluksen käyttäjistä 30% on naimisissa. He kartoittivat tutkimuksessaan yli 47 000 internetin käyttäjää ympäri maailmaa ja tulivat siihen lopputulokseen, että Tinderin käyttäjistä 30% eli avioliitossa ja 12% suhteessa.

Suurin osa Tinderin käyttäjistä on tuskin olettanut, että kaikista matcheista vain reilu puolet on oikeasti sinkkuja. Mikä sitten mahtaa olla syynä siihen, että varatut ihmiset liittyvät Tinderiin? Jotkut ihmiset saattavat tehdä sen vain pitääkseen ”viattomasti” hauskaa tai saadakseen uusia ystäviä. Toiset taas voivat olla parhaillaan eroamassa olevia ihmisiä. Tai sitten he vain yksinkertaisesti ovat uskottomia…?

supercompressor
supercompressor

Lähde