Tämä hauva yrittää olla hiekasta löytyneen ravun paras kaveri – katso video!

Kuva: imgur.com

Koirien sanotaan olevan ihmisten ystäviä, ja osa heistä on myös muiden kaksi- sekä useampijalkaisten ystävä! Tämä koira nimeltään Sheila etsii ystäviä kauniilla Guanacon rannalla Panamassa. Koirat nauttivat kaivamisesta, kuten tämä karvaturri. Sheila kaivaa hiekkaa ja löytää hiekanjyvien seasta ravun!

Rapu taitaa olla rannan ainut useampijalkainen kaveri, ja Sheila päättää hieroa ystävyyttä ravun kanssa. Rapu ei näytä olevan yhtä ystvällisellä tuulella – tämä otus näyttää pikemminkin siltä että se haluaisi upottaa saksensa koiran kuonoon pikimmiten jos tämä tulee yhtään liian lähelle! Loppujen lopuksi rapu näyttää lämpenevän hieman Sheilan ystävystymisyrityksille, ehkä heistä sittenkin tulee kavereita. Katso tämä tarina ystävyydestä alta löytyvältä videolta!


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

EI UUSIA KOMMENTTEJA

Jätä kommentti