Koronavirus on laittanut Euroopan lennot uusiksi – Katso uskomaton video!

Maailmanlaajuinen koronapandemia sulki kaiken tänä talvena ja vasta nyt osa maista on alkanut availemaan rajojaan ja ravintoloitaan. Ala, johon korona iski suurimmin, on lentoala! Koskaan ennen eivät lentokoneet ole joutuneet pysymään maassa näin pitkiä aikoja putkeen. Tämä on aiheuttanut lentoyhtiöille päänvaivaa, koska osa koneista saattaa olla jäänyt toiselle puolelle maailmaa, ja koneita on liikuteltava ja huollettava päivittäin, jotta ne pysyvät kunnossa.

Kolikolla on kuitenkin aina 2 puolta, ja sillä aikaa kun lentoyhtiöt ovat kärsineet, luonto on nauttinut harvinaisen pitkästä ajasta ilman saasteita. Venetsiassa ovat vedet kirkastuneet, Intiassa ja Kiinassa on nähty sininen taivas ensimmäistä kertaa vuosiin ja eläimet ovat vallanneet tyhjät kadut. Eikä ihme, kun katsoo miten valtava muutos lentojen määrässä tapahtui hyvin nopeasti. Jos video ei näy, klikkaa tästä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

EI UUSIA KOMMENTTEJA

Jätä kommentti