Mitä käy kun kissa ärsyyntyy ? Varokaa koirat!

Kuva: Youtube

Eläinten käyttäytyminen muistuttaa joskus pelottavan paljon ihmisiä. Videolla näkyvät kaksi koiranpentua ja pieni kissanpentu haastavat riitaa toinen toistensa kanssa. Tai oikeastaan koirat härnäävät kissaa, joka vastaa heidän härnäämisyrityksiin. Kissaa näyttää ärsyttävän todella paljon, mutta kahden koiran ollessa paikalla on turha ruveta ryppyilemään takaisin liikaa. Mutta kissat ovatkin melkoisen arvaamattomia eläimiä…

Temppu, jonka tämä kissa tulee tekemään onkin varsin nerokas! Kissa antaa koirien härnätä ja vainuaa omaa vuoroaan… Heti kun hyvä hetki tulee, tämä käy käsiksi ja työntää koiran uima-altaaseen! Ei kannata ryhtyä kiusaajaksi, vai mitä? Tältä kissalta pesee takaisin!


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

EI UUSIA KOMMENTTEJA

Jätä kommentti