Tupakointi on terveydelle vaarallinen tapa, josta kärsivät sekä tupakoitsijat että heitä ympäröivät ihmiset. Japanilainen mies on kuitenkin keksinyt kenties ainoan positiivisen puolen mitä tupakasta saa – nimittäin taide!

Japanilainen artisti Shinrashinge taituroi taideteoksia tupakan tuhkasta. Tämä 27-vuotias taiteilee portretteja anime-hahmoista sekä julkkiksista. Yhden sarjakuva- tai animehahmon luonnosteleminen kestää häneltä kaksi tuntia, kun taas ihmisten kasvojen luominen kestää 2 päivää. Tästä yhtenä hyvänä esimerkkinä on myös alla näkyvä Steve Jobsin kuva.

Shinrashinge ei kuitenkaan taideteoksiensa myötä kannusta ketään tupakoimaan – hän on itse suunnitellut lopettavansa tupakanpolton, ja kertoo saaneensa tarpeeksi tästä pahasta tavasta. Tämä nuori mies löytyy myös Instagramista nimellä @shin.2580 josta voi käydä katsomassa lisää hänen teoksiaan.

cigarette-ash-art-shinrashinge-japan-1-605x605

cigarette-ash-art-shinrashinge-japan-3-605x605

cigarette-ash-art-shinrashinge-japan-4-605x605

cigarette-ash-art-shinrashinge-japan-5-605x564

Lähde
Lähde