He nauttivat lennosta kunnes huomasivat mitä koneesta löytyi – katso video!

Kuva: thetimes.co.uk

Nämä nainen ja mies nauttivat rentouttavasta lennosta Ranskan Guianassa. Parin ajatuksena oli sekä nauttia toistensa seurasta että kuvata upeita maisemia lennon aikana, jotta niistä säilyisi upea muisto lentomatkan jälkeen.

Videolla pari ensin näyttää nauttivan upeasta luonnosta ja lennosta täysin silmäyksin. Heillä ei kuitenkaan ole vielä aavistustakaan mitä koneesta löytyy. Siellä piilee nimittäin eräs salamatkustaja – jolla ei ole turvavyötä! Kun he huomaavat mitä koneesta löytyy, on matka heti takasin kohti maata. Tälle salamatkustajalle ei käynyt kuinkaan, mutta poloinen ei varmasti toista kertaa mene koneeseen istuskelemaan ihan muuten vain. Ken tietää jos kone vaikka lähtee lentoon? Onneksi onni oli mukana tässä onnettomuudessa!


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

EI UUSIA KOMMENTTEJA

Jätä kommentti