Tämä 9-vuotias tyttö, Hailey Fort, auttaa kodittomia rakentamalla käsin heille kodinomaisia suojia. Tytön kerrotaan olevn hyvä käsittelemään työkaluja, josta on hyötyä rakennuspuuhissa. Kaikki alkoi muutama vuosi sitten kun tyttö oli vain viisivuotias, nähdessään kodittoman ihmisen kadulla. Hän halusi auttaa miestä, ja sai idean että hän pystyisi auttamaan useit kodittomia kasvattamalla heille ruokaa. Tämän seurauksena hän avasi oman puutarhan. Siitä hän sai lisäpotkua auttamisharrastukselleen, ja sai idean ruveta rakentamaan suojia.

Videolla Hailey rakentaa suojaa kodittomalle ystävälleen Edwardille.

Hailey on uskomattoman nuori mutta ällistyttävän huomaavainen tyttö. Hänen uurastuksensa on luonut mainetta ja hän on nostanut jo 30 000 dollaria hyväntekeväisyyteen erilaisten ihmisten kanssa, jotka ovat huomanneet hänen päättäväisyyden ja päättäneet lahjoittaa rahaa tukeakseen toimintaa.

https://www.youtube.com/watch?v=e66hT4kxXHo

Lähde