Yleisesti hait on katsottu melko agressiivisiksi erilaisten kauhukertomuksien ja -elokuvien vuoksi.

Hailajeja löytyy kuitenkin monenlaisia, eivätkä kaikki lajit ole lainkaan yhtä agressiivisia. Tämä leopardihai näyttää olevan täysin sujut sukeltajan kanssa!

Hai on uimassa sukeltajan ohi kun tämä nappaa hain käsiinsä ja alkaa hellästi kutittamaan haita. Hain rentoutuminen on silminnähtävää. Uskomatonta nähdä että tämä peto ei liikuta eväänsäkään tämän miehen käsissä!

Välillä näyttää että sukeltaja soittaisi hailla kitaraa kun tämä kutittaa petoa, mutta näin ei kuitenkaan taida olla. Hai kelluu muina miehinä sukeltajan käsiteltävänä, tämähän näyttää ihan jokapäiväiseltä rutiinilta!

Nukahtikohan hai? Vai löytyykö hailta kenties SE piste? Oli miten oli, tämä hai näyttää nauttivan käsittelystä!