Maailmantalous on huikeassa laskusuunnassa coronaviruksen jäljiltä ja useiden ihmisten on ollut pakko löytää keinoja karsia kulujaan. Monet muuttavat kaupungista syrjempään halvempien asuntojen perässä. Toiset koittavat säästää rahaa energiakustannuksissa asentamalla aurinkopaneeleja talojensa katoille. Jotkut jopa viljelevät itse erilaisia ruokakasveja säästääkseen kauppalaskuissa.

Nopealla googletuksella jo näkee, miten vähällä ihminen todellisuudessa voikaan tulla toimeen, jos vain viitsii nähdä hieman vaivaa asian eteen. Helppoa se ei meille nykytekniikkaan tottuneille ole, verrattuna esimerkiksi 30 vuoden takaiseen aikaan.

Uusi-Seelantilainen perhe on löytänyt keinon karsia turhia kuluja elämästään ilman, että he ovat joutuneet luopumaan mukavuuksista. Videossa perhe esittelee nykyisen kotinsa, joka on käytännössä rekka-auto. Ensisilmäyksellä se näyttääkin pelkältä rekalta, mutta esittelyn edetessä katsojille paljastuu, mitä kaikkea pinnan alta löytyykään. Erikoisrakennettu rekka sisältää kolme eri kerrosta, täysikokoisen keittiön, erillisen suihkun ja vessan, olohuoneen sekä useita makuuhuoneita. Kirsikkana kakun päällä on Rekan katolla sijaitseva kylpyamme!

Rekan hienouksia on vaikea kuvailla sanoin, joten suosittelemme tarkastamaan sen itse videolta!