Ihmisistä voi paljastua tiettyjä asioista pelkästään tekemiensä valintojen avulla. Oviaukot tunnetusti pitävät sisällään mystisyyttä ja metaforeja. Oviaukon nähdessäsi kuvittelet pääsi sisällä oven jälkeisen tilan aina tietynlaiseksi. Mielikuvituksesi luo sisätilan mieltymystesi mukaiseksi, ehkä oviaukon väri tai muoto luo pääsi sisällä mielikuvan tulevasta.

Seuraavassa sarjassa valokuvia sinua pyydetään valitsemaan itsellesi mieluisin oviaukko. Oviaukon valinta kertoo jo nykyisestä luonteenpiirteestäsi sekä heijastaa näkemyksiä tulevaisuuteesi!

Katso ja valitse oma oviaukkosi!
lähde
lähde
Ovi numero 1
lähde
lähde

Olet valinnut yksinkertaisen sekä uniikin oven. Älä pelkää, valintasi ei ole tylsä. Sinulla on itseluottamusta näyttää muille todellinen luonteesi. Nautit hiljaisista hetkistä ja rauhallisista ympäristöistä. Jos ystäväsi haluavat viettää aikaa kanssasi, he tietävät miellyttävän luonteenpiirteesi. Tykkäät elää elämääsi omalla mukavuusalueellasi. Muista kuitenkin välillä astua mukavuusalueen turvasta!

Ovi numero 2
lähde
lähde

Saavutat kovalla työmentaliteetillasi menestystä työelämässä. Olet tottunut kapuamaan korkeita tikkaita, etkä pelkää uhrata hikeä tuloksien saavuttamiseksi. Uskot, että kova työ palkitaan, etkä pelkää tulevia vastoinkäymisiä. Et jää lepäämään laakereillesi, vaan kaipaat jatkuvasti uusia haasteita elämääsi!

Ovi numero 3
lähde
lähde

Rohkeus on sinun valttikorttisi, niin kauan kuin on viisasta pidättäytyä asioista. Ole uskalias, mutta ole myös valmis tunnistamaan vaaran merkit. Paloposti oven edessä edustaa vaaraa, mutta se voikin olla oven sisältö joka pitää sisällään avaamisen riskin. Opettele hidastamaan tahtiasi silloin tällöin!

Ovi numero 4
lähde
lähde

Astut taisteluun, kuin keski-ajan ritarit konsanaan. Olet sitoutunut etenemään työelämässäsi, joten muista tehdä ahkerasti töitä, niin saavutat varmasti tuloksia. Punainen on voimakas väri, joka edustaa voimaa ja valtaa. Rautainen ovi viestii rohkeudesta, jota sinulla on elämässäsi eteenpäin liikkumiseen!

Ovi numero 5
lähde
lähde

Oven valinta viestii rauhallisuutta ja tyyneyttä, johon olet elämässäsi matkaamassa. Tarvitset perheen ja ystäviä, jotka auttavat sinua löytämään rauhan ja mukavuuden. Voit etsiä rauhallisuutta elämääsi eri paikoista, joko työpaikaltasi tai henkilökohtaisesta elämästäsi.

Ovi numero 6
lähde
lähde

Tunnet elämässäsi lisääntyvää energisyyttä. Pidä tämä positiivinen ajatustapa ja jätä menneisyyden haamut taaksesi. Tällä tavoin kohtaat kirkkaan tulevaisuuden. Ole ylpeä siitä, mitä olet saanut aikaan ja muista, että elämäsi parhaat hetket ovat vasta matkalla luoksesi!

Ovi numero 7
lähde
lähde

Rakastat tietää mitä seuraavaksi on vuorossa elämässäsi. Omaat avoimen mielen ja arvostat tulevia kokemuksiasi. Miellät haasteita ja kaipaat niitä jatkuvasti elämääsi! Avoin mieli auttaa sinua luomaan useita erilaisia ihmissuhteita ja ihmiset pitävät sinua helposti lähestyttävänä!

Ovi numero 8
lähde
lähde

Uteliaisuus on hyveesi. Olet tiedonjanoinen, etkä sekoita tätä uhkarohkeuteen. Rakastat riskejä, mutta tiedät myös oikean hetken lyödä jarrut päälle.Todennäköisimmin omaat seikkailunhaluisen luonteen, joten älä mieti sen enempää, vaan avaa suljetut ovet elämässäsi!